Со код за поканаMyCryptoHeroesИграјте (MCH) со Start Dash! Специјална покана само за оваа страница

MyCryptoHeroes(МЧП)

MyCryptoHeroes(MCH) код за покана и ексклузивни придобивки

Со парични наградиMyCryptoHeroes(MCH) Турнир во дуел [MyCryppCup]

Дуел

Дуел со наградата MyCryppCup

MyCryptoHeroes(MCH) Ставете ги хероите 1 годишни состаноци за забавата за започнување нови игри?! 11 месец 30 Ден

Настан

MyCryptoHeroes(MCH) Средба за годишнини од 1 [двоен скок….

MyCryptoHeroes(MCH) Среднорочен план

ニュース, MyCryptoHeroes(МЧП)

MyCryptoHeroes(MCH) 2nd распоред на годината

Неодамнешни статииМинати статии

MCH +Минати статии

MyCryptoHeroesS

MyCryptoHeroes(MCH) С

「MyCryptoHeroesДали е (MCH) S? „Втора“ „Стратегија“ „Сагата“ „Блесок (нова / вистинска /…

Првите четири цареви + петте кралевиМинати статии

Земјиште ГРАФИТЕ

Карактеристики Графитот е земја со двајца кралеви. Во урамнотежена земја, има награда за Најт. Ки ...

Официјално соопштение

MyCryptoHeroes(MCH) Календар

11 месец 2019
月 ПетокВторник水 曜 日木 曜 日金曜日土 曜 日Недела
2019 10 年 月 日 282019 10 年 月 日 292019 10 年 月 日 302019 10 年 月 日 312019 11 年 月 日 1

Целиот ден: MCH премиер ажурирање

Целиот ден: MCH премиер ажурирање

Цел ден: Ажурирање на арената

Цел ден: Ажурирање на арената

Цел ден: Службен дуел со дуел Сина змеј / змеј јајце

Цел ден: Службен дуел со дуел Сина змеј / змеј јајце
2019 11 年 月 日 22019 11 年 月 日 3
2019 11 年 月 日 42019 11 年 月 日 52019 11 年 月 日 62019 11 年 月 日 72019 11 年 月 日 8

Целиот ден: Судски дуел Куп 9on9 битка (планирано за нови правила) / Бебе змеј

Целиот ден: Судски дуел Куп 9on9 битка (планирано за нови правила) / Бебе змеј
2019 11 年 月 日 92019 11 年 月 日 10
2019 11 年 月 日 11

12: 00 PM: Започна новата сезона на Land Battle

12: 00 PM: Започна новата сезона на Land Battle
2019 11 年 月 日 12

12: 30 PM: Продажба на нов херој

12: 30 PM: Продажба на нов херој
2019 11 年 月 日 132019 11 年 月 日 142019 11 年 月 日 15

4: 00 PM: Цена за реткост на херојот во дуелот со дуел -10 (HRC-10) / Куп со предизвици

4: 00 PM: Цена за реткост на херојот во дуелот со дуел -10 (HRC-10) / Куп со предизвици
2019 11 年 月 日 162019 11 年 月 日 17
2019 11 年 月 日 18

Цел ден: почеток на јазол1.6

Цел ден: почеток на јазол1.6
2019 11 年 月 日 192019 11 年 月 日 202019 11 年 月 日 212019 11 年 月 日 222019 11 年 月 日 232019 11 年 月 日 24
2019 11 年 月 日 252019 11 年 月 日 26

12: 30 PM: Продажба на нов херој

12: 30 PM: Продажба на нов херој
2019 11 年 月 日 272019 11 年 月 日 282019 11 年 月 日 292019 11 年 月 日 302019 12 年 月 日 1

Недела TOP5

  1. Со парични наградиMyCryptoHeroes(MCH) Турнир во дуел [MyCryppCup]
  2. Со код за поканаMyCryptoHeroesИграјте (MCH) со Start Dash! Специјална покана само за оваа страница
  3. MyCryptoHeroesВоведување на 9 земја на (MCH)

Страница за ажурирање

  1. Со код за поканаMyCryptoHeroesИграјте (MCH) со Start Dash! Специјална покана само за оваа страница
    Поканиот код е имплементиран од 2019 месец 1 месец 11 ден. Со привилегија на поканиот код, theвездата на почетокот на играта ...
  2. Карактеристики Графитот е земја со двајца кралеви. Во урамнотежена земја, има награда за Најт. Кампањата ...
  3. Карактеристичен крал не излегува толку многу, но Маестро одржува гача настан и е преполн…
  4. Карактеристично мандарина е затворена заедница, но малку мистерија која стабилно формира ...
  5. Овој официјален дуел од дуелот е „HRC-10 регулатива“ „Challenge Cu…
ペ ー ジ 上部 へ 戻 る